Marskun Talli
Kesä leirit 2017

ILTAKURSSIT

Estekursseilla painotetaan tekniikkaa ja radan ratsastusta.

Kouluratakurssilla harjoittelemme yhdessä valitsemamme He:B radan, sen osia sekä käymme läpi onnistuneen kouluradan ratsastukseen liittyvä asioita.

Istuntakursseilla painotamme oman vartalon hallintaan ja siihen kuinka istunta vaikuttaa hevoseen ja omaan ratsastukseen. Kuinka sinä voit vaikuttaa omaan istuntaasi?

Hevosen hoito ja ensiapukurssilla käymme läpi hevosten perushoitotoimenpiteitä sekä ensiapua. Kuinka toimia jos hevonen saa haavan? Erilaisten hauteiden ja siteiden tekemistä ym.

Hevosen käsittelykurssilla opiskellaan hevosen peruskäsittelyä sekä hevosen lukemista. Tämä kurssi sopii kaiken tasoisille ratsastajille, jotka ovat kiinnostuneet hevosten kanssa toimimisesta.

PÄIVÄLEIRIT

Varausmaksu 100€ sisältyy leirihintaan, eikä sitä palauteta peruutuksen sattuessa. Leirihintaan sisältyy:

-vakuutus
-ratsastusta ~8h + leirikilpailut
-teoriaa/käytännön harjoituksia päivittäin
-ammattitaitoisen opetuksen sekä osaavat ratsumme
-leirin ajan oma hoitohevonen/poni
-ruokailu päivän aikana, oma välipala kannattaa olla tarvittaessa mukana
-mahdollisuus suorittaa SRL:n merkkejä leireillä
-Käytössämme on kenttä ja iso maneesi, hyvän sään sattuessa mahdollisuus myös hevosten uittoon ja uimareissuun hyväpohjaisessa järvessämme
- teoriatunneilla harjoittelemme hevosten hoitoa/muita käytännön asioita

YLEISLEIRILLÄ teemme monipuolisesti kaikenlaista hevosten kanssa, kuunnellen leiriläisten toiveet.

VALMENNUSLEIRI on tarkoitettu intensiivinen kilpailuista ja tavoitteellisesta ratsastuksesta kiinnostuneille. Leirillä käymme läpi mitä kaikkea kuuluu tavoitteellisesti kilpailevan tai valmentautuvan ratsukon elämään sekä hevosen hyvinvointiin liittyviä asioita.

Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla tai kirjeitse laskun/tiedot, jolla maksat varausmaksun. Varausmaksun maksaminen varmistaa leiripaikan varatulle leirille.