Marskun Talli

TÄRKEÄÄ LUETTAVAA!

Ratsastuskoulullamme on tuntitoimintaa maanantaista lauantaihin, sunnuntain pyhitämme hevosille vapaapäiväksi sekä kisoille. Senioriryhmissä ratsastajat pääsääntöisesti yli 18 vuotiaita ja juniori ryhmissä alle 18 vuotiaita. Minit-ryhmässä oppilaat pieniä talutuslapsia. Kaikissa normaaliryhmissä mennään kouluratsastusta ja esteratsastusta, sekä pyrimme myös toteuttamaan ryhmien omia toiveita.

Ratsastustunneilla normaalitunnin ryhmäkoko on max 8 ratsastajaa, pienryhmässä max 4 ratsastajaa. Tunnin kesto on 60 min sisältäen alku- ja loppukäynnin, minit-ryhmällä 30 min Muistathan saapua tallille ajoissa. Noin 30 min ennen tunnin alkua, jotta ehdit hoitaa ja varustaa hevosen rauhassa. Apua saat tarvittaessa. Ratsastustunneilla on turvakypäräpakko! Ratsastajien tulee tarkistaa omasta kypärästään että se on CE-merkitty. Tallillamme ontarvittaessa lainakypäriä sekä joitain turvaliivejä. Turvaliivin käyttöä suositellaan erityisesti estetunneilla sekä maastotunneilla. Muistathan aina palauttaa lainatut tavarat sististi omalle paikalleen! Muita suositeltavia varusteita: *ratsastussaappaat/ratsastuskengät/nilkkaatukevat noin 1-3 cm korolla varustetut kengät *ratsastushansikkaat suojaamaan käsiä hiertymiltä *Ratsastushousut tai saumattomat/mahdollisimman pienisaumaiset joustavat housut. Koko jalan tulisi olla housujen peitossa.

Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta ja ratsastajille suositellaan Suomen Ratsastajain liiton (SRL) jäsenyyttä joka onnistuu liittymällä ratsastusseuraan tai tilaamalla SRL:n Green Cardin. Lisätietoja www.ratsastus.fi. Kaikkien vakituisesti tunneilla ratsastavien tulee olla vakuutettuja omasta takaa/seuran kautta tai olla SRL:n Green Card!

Tuntien peruutus tulee tapahtua viimeistään vuorokautta ennen (24h), sairastapauksissa viimeistään tuntia edeltävänä aamuna, muutoin veloitamme normaalin ratsastustunnin hinnan.

10 kerran kortti on voimassa 11 viikkoa, joten suosittelemme peruutetun tunnin ratsastamista rästituntina. Muistathan sopia rästituntisi mahdollisimman pian tunnin perumisen jälkeen. Rästitunnin voi perua vain kerran ja saada uuden tilalle. 5 kerran kortin voimassa olo on 8 viikkoa. Yksityistunteja voi kysyä myö normaalien tuntien ulkopuolelle. Järjestämme myös kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan mm. synttäriratsastuskia, polttariratsastuksia, työpaikkojen ja koulujen liikuntatapahtumiin ja kaveriporukoille sopimuksen mukaan. Lisäksi Mahdollisuus vakituisille aamupäiväryhmille arkena, mikäli kysyntää on!

 

HUOMIO! Ratsastuskoulun puhelinpäivystys iltaisin. Kiireettömissä asioissa laita tuntien aikaan (klo 17->) laita viestiä tai sähköpostia tai voit myös soittaa tallipuhelimeen!

Kevätkausi 7.1.2019-22.6.2019

Aikataulut

KLO/PVÄ MA TI KE TO
17-18 JUNIORIT JUNIORIT
18-19 ESTE JUNIORIT JUNIORIT + SENIORIT ESTE
19-20 PIENRYHMÄ SENIORIT SENIORIT (este 1 krt/kk) SENIORIT
20-21 SENIORIT ESTE PIENRYHMÄ PIENRYHMÄ

KLO/PVÄ PE
17-18 JUNIORIT + SENIORIT
18-19 JUNIORIT
19-20 SENIORIT

KLO/PVÄ LA
11-12 SENIORIT
12-13 SENIORIT
13-14 JUNIORIT
14-15 JUNIORIT

SU
HEVOSTEN VAPAAPÄIVÄ / KILPAILU- JA TAPAHTUMAPÄIVÄ